strings.OfferRequestList

strings.OfferRequestListIsEmpty

Duotrac comercializeaza miniexcavatoare cu senile

Prezenti pe piata romaneasca inca din 2004, comercializam miniexcavatoare cu senile si utilaje pentru o gama variata de lucrari gospodaresti, lucrari agricole, lucrari comunale si lucrari de amenajare. Experienta si pasiunea pentru miniexcavatoare si utilaje performante sunt completate de principiile si valorile umane ale oamenilor care sunt la baza serviciilor Duotrac Brasov.

Avem o misiune clara si nu ne abatem de la ea, aceea de a furniza miniexcavatoare si atasamente variate urmarind o calitate inalta a produselor, preturi accesibile si servicii ireprosabile. Implicati, oferim clientilor nostri consultanta si suport in achizitia de miniexcavatoare pe senile, service, piese si accesorii, garantie si postgarantie, inclusiv solutii de finantare flexibile.

Fideli misiunii noastre, comercializam miniexcavatoare Nante

Servicii integrate si personalizate:

  • Consultanta in alegerea de miniexcavatoare;
  • Transparenta si solutii de finantare accesibile;
  • Preturi avantajoase si miniexcavatoare performante;
  • Modele variate de miniexcavatoare;
  • Service specializat in garantie si post-garantie;
  • Vanzare din stoc si transport asigurat.

Miniexcavatoare Nante, performanta la preturi avantajoase

Fabricate in China, miniexcavatoarele Nante si-au demonstrat performantele si rezistenta cucerind clienti atat in Europa cat si in Romania. Cu dimensiuni de gabarit reduse dar puternice, fiabilele miniexcavatoare au vizibilitate 3600 si pot si usor manevrate in spatii inguste si pe orice tip de teren.

Gama de miniexcavatoare propusa de Duotrac se remarca atat prin calitatea inalta si preturile accesibile cat si prin avantajele unei intretineri usoare si a unui consum de combustibil redus. Inspirate din nevoile reale ale utilizatorilor, miniexcavatoarele sunt versatile fiind compatibile cu un numar mare de atasamente (cupe de excavare, cupe de excavare skeleton, cupe graifer, foreze, ciocane hidraulice, despicatoare, tocatoare etc.).

Miniexcavatoare cu senile, accesibile si confortabile

Mici dar puternice, miniexcavatoarele cu senile au comenzi ergonomice si pot fi manevrate si pozitionate cu usurinta. Performantele crescute se bazeaza pe puterea motoarelor completata de sisteme hidraulice si de ridicare performante.

Astfel, gama de miniexcavatoare comercializata de Duotrac din Brasov este ideala pentru lucrari de constructii, lucrari agricole, lucrari comunale, lucrari de intretinere peisagistica si lucrari diverse in gospodarii individuale.

Alege miniexcavatorul potrivit nevoilot tale!

Telefon WhatsApp
Contact rapid